Doporučujeme
2012

Wolekrávo

Tento blog je naprosto soukromý a subjektivní, vyjadřující mé pocity a mé SVOBODNÉ názory.

Odmítám hodnoit jakéhokoliv závodníka, kromě (-píp-) - blog je tendenčně zaměřen zejména proti němu =)

Tudíž co je zde psáno není nutně dáno a vyjadřuje to jen a jen mé osobní dojmy a pocity, se kterými můžete souhlasit nebo nemusíte - od toho je tu volná diskuse, kterou nijak nemažu ani nebanuju

Jediná pravda není černá na bílem nebo-li texty z tohoto blogu, nikoho nenutím akceptovat či respektovat mé názory a naopak nikdo mi nevnutí ani své názory (-píp-).

Jinak v sobotu mi můžete rozbít držku na Pekle, kam přijedu a vytáhnu si nějaká místa aniž bych se v nich přehraboval nebo si je nějak vymiňoval za sponzorské dary a podobné sračky =)

howg

 

...nehodnotím účastníky, přestože někteří můj respekt mají, protože nepodvádí a neobchází pravidla nikdy a za žádných okolností a jiní ho nemají, tak to prostě chodí.

Stále trvám na tom, že za podvody mohou pořadatelé protože je umožňují z jákýchkoliv důvodů, nikoliv ti kteří se jich dopouští.

Někde něco zkusíš vrátí ti startovné a vypoklonkují tě a v životě už se na ty závody nedostaneš, jinde raději dělají že nic nevidí, co kdyby je pomluvili nebo by třeba nepřijeli znovu

Komentář ke článku (4)