Doporučujeme
2012

Ještě jednou k hodnocení

Kdokoliv kdo se aktivně zúčastnil jako závodník nějakého závodu o kterém tu píši, tak může přidat své vlastní hodnocení a může být úplně jiné - přidám do článku.

Mimochodem vyjadřuje-li se někdo ke kvalitě vlasců, navijáků, prutů a tak dále, dost pochybuji o tom, že se nejdříve spojil z výrobcem a upozornil ho na svůj negativní či pozitivní názor. Totéž v bleděmodrém je když si tu píšete o rybářských krámech.
Zrovna včera jsem četl hodnocení jedné restaurace a kvality jídel, proběhlo to následovně - 5 lidí přišlo do restaurace objenávali si různá jídla, zaplatili a odešli, za 14 dní na to vyšel článek, bez toho že by se někdo bavil s majitelem restaurace o čemkoliv.

Osobně jsem se v diskusi Závody Dřenice dopustil faux-pass tím, že jsem jmenoval jednoho z účastněných a lidé, kteří neznají bližší souvislosti z toho mohli vyvodit mylné závěry tykající se oné osoby. Chyba, tudíž příspěvky v této diskusi skryji a diskusi prozatím na krátkou dobu uzamknu, v článku dále upřesním co se mi líbilo nebo nelíbilo, tím bych tuto kapitolu uzavřel.

 

K samotnému hodnocení
0-10% hrůza
50% je prostě průměr
90-100% super skvělé vynikající

Jinak připravuji nové grafické znázornění známkování, kde se naprůměrné hodnocení 65% bude líbit asi více než v této psané podobě

Komentář ke článku (0)