Doporučujeme
2012

Hodnocení závodů v Lípě nad Orlicí

Přišlo mi mailem...

 

Ahoj Fando,
pozoruji jak na blogu kritizuješ a hodnotíš různé cizí závody, často velice subjektivně. A co závody v Lípě? Koho napadlo udělat Orlického kapra - 3 závody v jeden den a v neděli jen jeden závod? To mají stačit hodinové pauzy mezi 3závody na přesud, občerstvení, WC atd.? Na takový závod tedy nejedu.
Velkým zklamáním je pak Pohár Orlice. Na blogu se dočtu jen výsledky některých loňských závodů, letošní závody se nekonaly? Kde jsou výsledky, pokud je vůbec máš?  Velice jsem se na tyto závody těšil, ale jsem moc zklamán!
Dávám 30%.
//podpis// (ten jediný jsem zcenzůroval) 

-------------------------------------------------------

 

Jistěže to je subjektivně - je to můj pohled, je to můj blog, kdo mě zná tak se mnou může souhlasit a nemusí
škoda jen, že není zcela jasné pro které závody těch 30% je, ale předpokládám že možná i pro Orlického kapra, který se ještě nekonal, tudíž se přímo na místě a s kamerou zeptáme přímo závodníků jak se jim to líbí nebo nelíbí.
Pravda je, že nic z toho co tady kritizuji a nelíbí se mi,  v Lípě na závodech nezažijete.
Poháry jsou vždy, ceny neschovávám ani když prodělám pořádnej balík a ryb se chytá s prominutím jako sraček, každý má dostatek místa. Obsluha tam taky funguje a o podvodech nemůže být ani řeč.

Napadlo to mě a několik dalších lidí na závodech v Poličce už předloni a loňský rok nás v tom jen utvrdil, kde nejsou žádné sektory, v sobotu se chytala dvě 6hodinová kola a v neděli jedno další. Voda je to bezmála 3x větší než v Lípě
odkaz na propozice zde, chytá se jen na několika horkých místech, které se dají spočítat na prstech jedné ruky, jelikož kapři se nasazuji den před závody a drží se v jednom chumlu a 95% soutěžících se k nim prostě nedostane ani na dohled
...a přestávka byla 2 hodinová
Zpět k Lípě, pro všechny je to stejné a pravidla jsou známa už 3 měsíce dopředu, kdo se na to cítí ať přijede, kdo se na to necítí nebo se mu to nelíbí, tak prostě jezdit nemusí

Výsledky Poháru Orlice samozřejmě jsou, jen stále není čas to opisovat do blogu. Jestli se zadaří, tak průběžné výsledky budou k nahlédnutí na Orlickém kapru nebo zcela určitě na 3 kole Poháru Orlice a to už bude i na blogu.

A dodávám, pokud p. Hromek (majitel a jediný diktátor rybníku v Lípě nad Orlicí) zprcá něčího kamaráda, který si přijede zatrénovat před závodem a přitom se chová k rybám jako hovado, tak ten se nemůže ničemu divit. (Dnes mě informoval)

Průměrná známka: 2,33

Komentář ke článku (1)