Doporučujeme
2012

Kapři v únoru? Proč ne.

Vážně mě už svědí ruce, tak v neděli 13ho vyrazím na ryby a aby to nebylo málo, tak jsem si nedal za úkol nic menšího, než si užít s kapry. Nepojedu sám, ale s kolegou který si u mě pořídil novou děličku a nemůže se dočkat až ji pořádně vyzkouší - samozřejmě na kaprech. Také si tedy vezmu děličku, pro jistotu i jeden odhoz a jeden feeder (jak se znám, tak se na feeder zase nedostane, ale co kdyby), foťák a něco málo krmení, které jsem vytvořil v roce 2010 právě pro takové zimní chytání nejen kaprů. Tak snad se něco zadaří, přestože se má ochladit i sněžit a neutrhnu si ostudu =)

O tom jak se nám dařilo nebo nedařilo vás budu informovat tady v neděli večer ;)

 

Neděle večer...
Tak je tu neděle večer, tak přidám nějaké fotky z dneška a trochu popíšu situaci.
Dorazili jsme nakonec o dvě hodiny později, než jsme původně plánovali, ale nemyslím, že to mělo na výsledek nějaký zásadní vliv.
Sedli jsme na mělčinu, kde byla na odhozu hloubka asi 1,2m a na děličku zhruba 90cm. Po menším zákrmu na 20 metrech jsme začli chytat odhoz a po chvíli šli cejni a skaláci na hod (ty jsme ani nefotili). Prvního kapra chytil Matrix docela brzo a za chvilku jsem měl i já jednoho.
Nejdřív jsme mysleli, že děličky ani nerozděláme, ale nakonec nám to nedalo a tak jsme si ještě vytáhli nějaké kapry a cejny na děličku.
Určitě jsem čekal, že dnes bude tepleji... Na fotkách ta chumelenice není vidět dostatečně. Jak je vidět kapry jsme nachytali i v únoru, ale rozhodně to nebyla žádná hitparáda a zmrzlej sem ještě teď. brr

jj a abych nezapomněl, tak krmení zafungovalo bezvadně... na odhozu to bylo opravdu znát ;)

Fanda

Průměrná známka: 2,00

Komentář ke článku (12)